Zelenina

18. dubna 2007 v 11:24 | EM |  .::TABULKY::.
Aj na ňu si treba dať bacha ! Ale nieje to až také hrozné.
PS: Nezabudnite deliť kJ 4,2 ak chcete vedieť kcal

Potravina - 100 g
Energie
Bílk.
Tuky
Sach.
GI
Cholest.
Vláknina
(kJ)
(g)
(g)
(g)
(mg)
(g)
Zelenina - 100 g
Artyčoky
170
2,4
0,1
2,6
0
10,8
Brambory rané
300
1,7
0,2
16,6
0
1,3
Brambory zimní
330
1,8
0,3
18,2
0
1,6
Brokolice, kedlubna
140
4,4
0,9
2,9
0
2,8
Brukev
130
2,1
0,2
5,8
0
2,2
Celer-bulva
210
1,7
0,3
9,9
0
3,7
Celer-řapíkatý
140
1,3
0,2
3,7
0
2,4
Cibule
200
1,7
0,3
9,6
0
1,4
Cibule-raná
140
2
0,2
5,8
0
1,3
Cuketa
80
1,6
0,4
2,1
0
0,9
Čekanka salátová
90
1,5
0,1
4
0
1,4
Černý kořen
260
1,4
0,4
13,3
0
5,3
Červená řepa
200
1,8
0,1
10,6
0
2,3
Česnek
450
6,6
0,2
26,9
0
0,9
Fazolky
160
2,3
0,3
7,1
0
3
Fenykl
110
2,4
0,3
6,1
0
3,3
Hrášek
320
6,5
0,5
13,3
0
5,2
Chřest
90
2,2
0,2
3,5
0
1,8
Kapusta hlávková
180
3,1
0,5
6,7
0
3,1
Kapusta kadeřavá
140
4,3
0,9
2,1
0
3,3
Kapusta růžičková
210
5,2
0,6
7,6
0
1,6
Kopr
160
2,4
0,2
7,8
0
1,6
Křen
440
3,9
0,5
22,4
0
6,2
Kukuřice cukrová
440
3,5
2,2
18,8
0
0,5
Květák
120
2,4
0,3
4,4
0
1,8
Lilek
160
1,3
0,3
8,2
0
2,3
Mangold listy
60
2,1
0,3
2,8
0
2
Meloun červený
110
0,6
0,2
5
0
0,3
Meloun žlutý
120
0,5
0,1
6,5
0
0,9
Mrkev
190
1,4
0,3
9,7
0
3
Okurka nakládačka
50
1
0,2
1,8
0
1
Okurka salátová
70
0,7
0,2
2,6
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama